Vážené voličky, vážení voliči,

rádi bychom vám poděkovali za vaše hlasy. Díky nim jsme v našich prvních komunálních volbách získali 7.62 %, což znamená 2 mandáty. Společně s Milanem Gabzdylem se snažíme v právě probíhajících jednáních dosáhnout co nejvýhodnější pozice pro prosazování programu, který jsme vám přislíbili. Z povolební analýzy vyplynulo, že téma úspory nákladů za předražené energie z městských kotelen je pro vás opravdu důležité – nejvíce voličů jsme oslovili právě v lokalitách okrsků č. 3 a 4, kde je situace s dodávkou tepla kritická. Doufáme, že s celou situací pohneme kupředu, jak nejdříve to bude možné. Do vyjednávání jsme vstoupili společně se zastupiteli TOP09, kteří dlouhodobě jednají prozeleně. Důvodem bylo upevnění naší vyjednávací pozice, aby nehrozilo nepatřičné přetahování jednotlivých hlasů.

Rovnou vás zveme na předběžně stanovený termín 6. 11., kdy stávající starosta svolal ustavující zastupitelstvo. Věříme, že naši práci budete sledovat podrobně a budete nás zásobovat konstruktivní kritickou zpětnou vazbou. Za vaše hlasy ještě jednou díky, držme si vzájemně palce! Pokud byste se chtěli zapojit více, jste vřele vítáni. Ozvěte se! info@zelenapropribor.cz, www.facebook.com/pribor.zeleni.

Příjemný listopad za SZ Příbor přeje

Šárka Gachová